Glasafval vernieuwt zich keer op keer!

Home » Recyclage van Glas

Vlakglas recyclage

Professionele verwerking van vlakglas

Bij Depoortere Recycling kunt u ook terecht voor de recyclage van holglas / vlakglas.

Voor de optimale verwerking van glasafval tot nieuwe kwalitatief hoogwaardige grondstoffen maken we al bij de inzameling onderscheid tussen holglas en vlakglas.

Holglas

Voorbeelden van holglas zijn bv potten, flessen, glazen, kommen, ook wel verpakkingsglas genoemd. Holglas is veelal afkomstig van gemeentelijke inzameling, milieustraten, retailers en de horecasector.

Vlakglas

Wat wordt gezien onder vlakglas? bv Ruiten, draad- en isolatieglas, spiegels en autoruiten, ruiten, enz. Dit is afkomstig uit onder meer kassen, gebouwen en auto’s. Vlakglas wordt aangeleverd vanuit recycling schemes, milieustraten, bouwbedrijven, kassen, glaszetters en gespecialiseerde inzamelaars uit de automotive branche.

Lees hier meer over het leveren en ophalen van glascontainers. 

Serreglas recyclage

Glas van afbraak serres, wij plaatsen containers en geven nog geld voor oud glas

U wilt die oude serre in de tuin afbreken? Of plaatst uw tuinbouwbedrijf een nieuw serrecomplex en moet het oude plaats ruimen? Dat zijn mooie plannen. Alleen vraagt u zich vast af waar u met de grote hoeveelheid glas moet blijven die overblijft na de afbraak van uw serres.

Bij Depoortere BVBA specialiseren we ons in recyclage. Onze service in afval is ontzettend voordelig voor onze klant. Zo leveren en plaatsen we ook containers voor glas van de afbraak van serres. Alle oud glas wordt gerecycleerd volgens de geldende normen.

Op zoek naar een container voor glas van afbraak serres? Contacteer ons nu!

 

Een totaalaanpak in recyclage

Als u een serre afbreekt, is het van groot belang dat alle restmaterialen op een goede manier verwerkt worden. De profielen, uiteraard. Maar ook het glas. Want serreglas is een speciaal type glas, dat op zijn eigen manier gerecycleerd moet worden.

Bij Depoortere BVBA beschikken we over een ruime ervaring in afvalverzameling en recyclage – ook van serreglas. Onze afvalcontainers voor glas van de afbraak van serres zijn beschikbaar in alle formaten. Ze worden op het juiste moment geleverd én weer opgehaald door onze chauffeurs. U hoeft niets te doen. Behalve uw serre afbreken, natuurlijk.

Container voor glas (afbraak serres) nodig? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Depoortere BVBA

Steenstraat 166
8501 Heule (Kortrijk)

Contacteer ons

9 + 6 =